Bollnäs 31 augusti

Kinky Boots och T.Wall´s Kastor två fina vinnare.


Från sjätte utvändigt avancerade Troels Andersen 1100 kvar med Kinky Boots (e. Brad De Veluwe) som efter ett tufft slutvarv i tredjespår utan rygg ändå kunde skaffa sig ett säkert grepp. En mycket stark prestation. Segertid 14,5a/2640 och 25.000 kronor till Troels som också är ägare. Troels har en fin tränarstatistik på hela 20%.

"Det var ingen bra början på säsongen. Jag fick inte ordning på benen och han är extremt beroende av banunderlaget. Nu visade han gryende form i starten innan på Solvalla som trea. Han har känts riktigt bra i de sista jobben och jag tycker han duger bra som en lördagshäst", sade Troels.

En stark vinnare var också T.Wall´s Kastor (e. Brad De Veluwe) som fick inleda lugnt för Lucas H Vikström. Efter körda 100 meter var han sist. Ut på första långsidan var han näst sist vilket blev sjätte utvändigt. 900 kvar kunde han smyga med i ryggar och via fjärdespår 300 kvar avgjorde han hur enkelt som helst. Segertid 14,8a/2140 och 25.000 kronor till Easy KB med Oskar Kylin Blom som tränare och Elvira Klingvall som skötare. Andra starten, av totalt 27 starter, i regi Oskar.

J-E GUSTAFSSON

Publicerad den 31 augusti 2023. info@gavle.travsport.se