Ponnytrav 9-10 september

Gävletravets barn och ungdomar levererade totalt nio segrar under helgens ponnytravtävlingar.


Rättvik 10 september

Peter M Andersen satt i sulkyn bakom Tibbles Terror som vann överlägset. Tränar gör Peter själv och ägare är Mikael Cedergren, Alfta. 

Åland 9 september

Där man får köra shettisar fram till 18 år och Johanna Bergström fick ett fint avslut med Ratatas Mikedo som hon själv tränar och körde till seger. Ägare är Johanna och Birgitta Bergström.

18-åriga stoet Dimitra fick sätta nosen först med sin kusk och tränare Vanessa Jönsson. Inte nog med seger så blev det ett nytt rekord också med tiden 2.56,5/1220 meter.

Isolde Piper Körde sin egentränade Catoki (bilden ovan) till karriärens andra seger på nya rekordet 2.13,3/1760 meter.

Johanna Bergström tog sin andra seger för dagen med sin egentränade Clarius som nu har vunnit 19 lopp i karriären. Ägare är Johanna och Birgitta Bergström.

Östersund 9 september

Thea Borgqvist-Jerlin styrde sin egentränade Hedens Lycka till seger.

Alexandra Hammarstedt körde Skotts Absint till årets fjärde seger. Vera Jansson tränar och äger valacken tillsammans med sin bror Tor Jansson.

Freja Ellingsson körde sitt tionde och elfte lopp i karriären med egentränade Wolfie och det slutade med seger i båda loppen! Wolfie vann på nya rekordet 2.28,9a/1140 meter i ett av loppen, vilket var en sänkning med 4,3 sekunder. Äger gör Vera och Tor Jansson.

Publicerad den 13 september 2023. info@gavle.travsport.se